Koncerter

Den danske folkekirke anses for at være en af de største udbydere af koncerter, som i mange genrer er med til at danne rammen om et menighedsliv ved kirken.

I Munkebjerg Kirke afholdes der 6-8 kirkekoncerter om året. Repertoiret spænder fra klassisk kammermusik, som rummet er særlig velegnet til, over korkoncerter til folkemusikkoncerter. Der udbydes i reglen også en rytmisk koncert.

Endelig afholdes der orgelkoncerter, både med kirkens egen organist og med gæsteorganister udefra. Kirken har et bemærkelsesværdigt orgel af en karakter, som ikke er almindelig i Danmark.

Koncert i marts

Onsdag 13. marts kl. 19.30
Kirken får besøg af professor Sven-Ingvart Mikkelsen fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København.

Der diverteres med musik af de gamle klassiske mestre Bach, Guilain og César Franck og Sven-Ingvarts egne arrangementer (med et strejf af Bach) af musik skrevet af Led Zeppelin, Savage Rose, Jethro Tull og Procol Harum.

Aftenens musiker er uddannet såvel i Danmark som i Paris og Wien. Han har en stor interesse i orgelbyggeri, historiske orgler og i det hele taget en forkærlighed for snævre, uudforskede emner inden for orgelhistorien, hvilket bl.a. kommer til udtryk i hans forskning og udgivelser.

Alle er hjerteligt velkomne til denne spændende koncert.