Koncerter

Den danske folkekirke anses for at være en af de største udbydere af koncerter, som i mange genrer er med til at danne rammen om et menighedsliv ved kirken.
I Munkebjerg Kirke afholdes der 6-8 kirkekoncerter om året. Repertoiret spænder fra klassisk kammermusik, som rummet er særlig velegnet til, over korkoncerter til folkemusikkoncerter. Der udbydes i reglen også en rytmisk koncert.
Endelig afholdes der orgelkoncerter, både med kirkens egen organist og med gæsteorganister udefra. Kirken har et bemærkelsesværdigt orgel af en karakter, som ikke er almindelig i Danmark.
 

Jens Rosendal i ord og musik
onsdag 15. maj kl. 19.30

Kirken får besøg af Duo Askou/Andersen bestående af Hanne Askou, violin, og Frode Andersen, accordeon. De spiller musik fra deres udgivelse ’Farvernes landskab – melodier til Jens Rosendals digte’ fra 2023, som jo må siges at være ganske aktuel med digterens nylige bortgang. Den klassiske duos gennemarbejdede fortolkninger af melodierne bestræber sig på at ophøje dem fra salmer, viser og fællessange til små kammermusikalske perler med et ’folky touch’.

Hanne er uddannet fra musikkonservatoriet i Odense med studieophold på Sibeliusakademiet i Helsinki og debut fra solistklassen, og Frode (der kommer fra Askøy ved Bergen i Norge) er uddannet i København, ligeledes med debut fra solistklassen.

Også denne koncert er gratis.