Lørdag d. 4. februar 2017, Kl. 08:00 til kl. 16:00

Merete Pryds HelleKl. 9.00: Fælles morgenmad

Kl. 9.30: Forfatter Merete Pryds Helle taler om sin nyeste bog: ”Folkets skønhed”. Det er en slægtskrønike, som bygger på hendes egen slægt. Det er de hjemmegående kvinders Danmarkshistorie, forfatteren har villet beskrive for at vise dem respekt. Og det skulle være som en stor episk roman. Marie og Otto er bygget over Merete Pryds Helles forældre. Det giver et særligt blik på læsningen: Er dette sandt, eller er det noget forfatteren har fundet på? Ifølge Merete Pryds Helle er det dog ikke ren autofiktion: Hun udtrykker det således: ” Sandheden kan jeg ikke fortælle, men jeg kan fortælle en god historie.”

Kl. 11.30: Frokost

Poul Chr. BalslevKl. 12.30-14.30: Organist, komponist og tidligere højskolelærer Povl Chr. Balslev. Kirkemusikalsk diplomeksamen fra DKDM. Koncerter i flere europæiske lande, USA og Japan. Komponist af sange, salmer, orgelværker, korværker samt musik til CD-rom produktioner. Højskolelærer fra 1995-98. Organist ved Otterup kirke 1998-2002.
Fra 2002 organist og klokkenist ved Vor Frue kirke, Svendborg. Forfatter til bog om komponisten og musikformidleren Th. Aagaard.

Foredraget ”Jeg har ikke tid!!!”

Hvad vil det sige at slå tiden ihjel eller sætte tiden i stå, og hvornår blev vi så afhængige af at styre tiden, at vi endte med at blive slaver af den? Et foredrag med fortællinger, digte og sange, der alle kredser om netop begrebet ”Tid”.

Undervejs i Povl Chr. Balslevs indlæg vil der blive serveret kaffe og kage.

Pris for Højskoledagen er 200 kr. alt inkl. - Tilmelding til kirkekontoret senest 27. januar 2017.